assalamualaikum semua... Heyy ! Awak stalk sini ke ?? Haa ! kantoi.. Btw, tiada apa yg menarikk dekat sini tapi yg pasti anda tidakk rasa menyesal laa.. Hehehe.. Dah mula jarang blogging tapi korang boleh follow aku dekat twitter :)

06 March 2012

nakk jalan. . .

assalamualaikum semua nya !
sihat ?? harap korang semua sihat laa yee and korang doakan laa ena pun selalu sihat...petang petang niee rasa nak post entry lagi laa....taktau kenapa mood tiba tiba rajin nakk post, haha...macam ada orang nakk baca laa pulakk kann...hee

okayy, entry petang nie simple jee ! rasa nakk pegi cameron highlands lagi laa...*teett* buang tebiat ke* hari tu pegi macam tak bape nakk puas berjalan di sebabkan cuaca yg hujann kann, sejukk nak keluar bersiar siar... bilaa laa ayah ena nakk bawak pegi sana lagi... nakk rasa pegi cameron valley lagi, cuaca yg sejuk... macam macam lagi laa, pada korang yg tak pernah lagi jejak kaki dekat sana better korang pegi sebabnya kalau dah pegi mesti rasa nakk pegi lagi.... seronok sangat walaupun jalan nakk ke sana agak merbahaya pluss macam roller coaster dekat genting tu haihh... stay dekat sana lama lama punn takpe sampai bil hotel korang naik melambung or duit dalam bank kering kontang asal rasa enjoy and puas hati, haha... hishh, bila ada kesempatan lagi ni nakk pegi sana tapi taknak melancong nakk terus stay dekat sana, bolee takk erkk ?? haha... daripada stay dekat sabah nun di sana better stay dekat cameron kann... sama jee cuaca sejuk jugakk masa dekat kaki gunung kinabalu tu... hahaha... takpe laa if ada rezeki why not ena pegi sana lagi kann... tempat tu punn takk lari mana... rasa titibe nakk pegi cameron sebab tengok vanilaa coklat hari tu laa, spoil betol sampai buad ena rasa nakk pegi lagi... haha... banyak tempat yg ena dah melancong dekat malaysia nie cameron dengan sabah laa paling best ! sarawak biasa jee kodd, takde yg menarik sangat selain waterfront dia... then, masa pegi sana banyak lagi yg belum siap dekat wterfront tu tapi baru baru niee ena ada tengok dekat TV yg wterfront dekat situ dah cantekk ! untunglaa sepupu ena yg stay dekat sana kann, dapat pegi hari hari.... haha... haishh ! kalau laa ena nie orang kaya macam orang orang kaya dekat malaysia niee kann best bole pegi mana mana pada bila bila masa jee kann... walaupun tak indah sangat jadi orang kaya nie... tapi ena bersyukur sebab ada life yg macam niee, serba cukup ! tu yg penting kann... papepunn, ena nkk pegi jugakk cameronn lagi pluss berjalan sepuas puasnyee ! and who says if you want to stroll need a lots of money ryte ?? heee :)


ena di tahap malas nakk share balik pix masa pegi cameronn, dekat FB rasanya ada...korang tengokk laa yee :)


with purplishes love,

THANKS ! sudi membaca, sayang korang :)

2 comments:

n|mcd said...

done follow u back dear :)
jap nak tanya..apa tajuk lagu ni ? lagu yuna kan ?

Ena Rasinah said...

thanks....
terukir di bintang :)

 
Copyright@Segala Yang Terkandung Dalam Blog Ini Hak Milik EnaRasinah