assalamualaikum semua... Heyy ! Awak stalk sini ke ?? Haa ! kantoi.. Btw, tiada apa yg menarikk dekat sini tapi yg pasti anda tidakk rasa menyesal laa.. Hehehe.. Dah mula jarang blogging tapi korang boleh follow aku dekat twitter :)

18 April 2012

short entry : new blog :)

assalamualaikum semua !
holaa ! hari ni aku tak nak merepek pluss merapu ke apa okayyy... apa khabar semuanya ?? hehe, alhamdulilah sihat laa kann... semalam aku dapat punye banyak laa surat tawaran untuk sambung belajar... sampai rasa dah malas nak bukak and baca sebab mojoriti semuanya swasta, haha... memang tak laa kann... tapi ada satu surat tu macam menarik minat aku sebab tempat di mana kakak aku study sekarang niee, SEGi University College yg baru baru ni telah declare milik kerajaan sepenuhnya... offer banyak course ! tak tertumpu pada nursing jee... tapi memandangkann aku still lagi nak tunggu jawapan dari UPU dan IPGM so letak tepi dulu... hehehe... mungkin if tak dapat mana mana akan ku pergi kott, depends tu my parents laa agree or not ! sekarang swasta dengan kerajaan sama jee kene pinjam PTPTN jugakk kann... bezanya swasta lebih selesa dari segi petempatan rumahh yg agak mewah sikit berbanding hostel, tu jee.... bergantung pada pengalaman aku yg ado niee sebab kakak aku yg study tu so far okay jee, takde masalah pongg... ntahh leww, binggung di buatnyaa laa... papeponn, aku kena rileks and cool jee tak bolehh main masuk jee mana mana kangg menyesal tak guna beb ! sabar kann separuh daripada iman ryte ?? kalau overexcited pongg tak best jugakk, calm down... rezeki tak ke mana laa, mak aku cakap... hehehe.... stay cool okayy....





act, hari ni bukann nak story pasal semua tu tapi aku nak mintak tolong korang yg suka jengah dekat blog aku nie untuk follow blog baru besties aku sorang niee.... dia dah lama buat account blogg nie tapi ntah macam mana boleh ghaib blogg dia then semalam dia sempat mengodeh finally she found it !! alhamdulilahh, dia baru jee nak mula ber blogging laa sayangs so mintak kerjasama korang untuk follow dia and and dia pasti akan follow korang balik, dun worry ! coz buat sementara waktu nie aku yg handle blog dia untuk di edit and etc.... hehehehe... korang kann blogger yg baik pluss mesra kann so why not tolong ramaikann followers untuk blogger yg baru macam besties aku sorang niee.... kesian dia, dah lama betol blogg dia hilang jejak tau tau... uishh ! macam jejak kaseh laa pulokk kann... hahaha... so, harap korang tolong okayy.... if dah follow dia korang boleh tinggalkann link korang dekat comment aku yeee.....



minta jasa baik korang untuk follow dia okayy...
Nurul Ninetyfour
sayangs korang laa, keep following blog aku tau :)






with purplishes love,

THANKS ! sudi membaca, sayang korang :)

2 comments:

nadzeera said...

anda di tag :) hehhe
http://nadsayang.blogspot.com/2012/04/mia-duniaku-1st-giveaway.html

Ena Rasinah said...

ouhh, thankss mai :)

 
Copyright@Segala Yang Terkandung Dalam Blog Ini Hak Milik EnaRasinah