assalamualaikum semua... Heyy ! Awak stalk sini ke ?? Haa ! kantoi.. Btw, tiada apa yg menarikk dekat sini tapi yg pasti anda tidakk rasa menyesal laa.. Hehehe.. Dah mula jarang blogging tapi korang boleh follow aku dekat twitter :)

31 March 2012

contest ' cantik bertudung ' by Farina Hunny

assalamualaikum semua !
hari ni update bukan nak potpet bagai macam selalu, haha.... dun worry, aku malas nak potpet hari ni and and aku tersangat laa penat so nak rileks kann kepala... so, apa yg bolehh bagi aku rileks bilaa cik ohhsemm tag aku satu contest nie.... sounds like interesting laa.... jumm, scroll downn....




haa, nampak tak banner tu ?? sape nak join click jee banner tu okayy tak punn KLIK SINI...... mudahh kann.... okayy now scroll down lagi untuk tengokk syarat nya yee....


SYARAT - SYARAT PENYERTAAN :

1) Digalakkan FOLLOW blog Farina

2) Buat entry Contest ' Cantik Bertudung ' by Farina Hunny

3) Copy banner + FULL ENTRY ( bermula dari SYARAT sampai BEST BY jee ) , then paste dekat entry korang tu je

4) Sertakan gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yg korang nak pertaruhkan, MAKSIMUM 3 SAHAJA :)

5) Gambar yg di pertaruhkan menjadi hak milik farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

6) Tag 3 orang kawan, pastikan dorang tahu

7) Link entry korang dekat ruangan komen ( KLAU PRIVACY BLOG, takleh bukak, AUTOMATIK batal )


HADIAH - HADIAH


~ FIRST PRIZE :
1) sehelai tudung/ selendang
2) sebuah buku
3) seutas tasbih
4) brooch
5) FREE sulam manik kat baju kurung

~ SECOND PRIZE :
1) sehelai tudung/ selendang
2) sebuah buku
3) seutas tasbih
4) brooch

~ THIRD PRIZE :
1) sehelai tudung/ selendang
2) sebuah buku
3) brooch


NOTES
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30 - 04 -2012
- atau maybe di panjangkan -



so, inilah gambar yg akuu nakk masuk kann dalam contest nie.... sorry if tak lawa cam korang, haha :D














tagg kepada :
1) Mia Sufira
2) Nadzeera
3) Afiqah Norilee


with purplihes love,

THANKS ! sudi membaca, sayang korang :)

2 comments:

Farina Hunny said...

:) thanks for joining . alert for the contest update(s) ❤

Iena Eliena said...

Blogwalking here...
good luck 4 ur contest :)

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

 
Copyright@Segala Yang Terkandung Dalam Blog Ini Hak Milik EnaRasinah