assalamualaikum semua... Heyy ! Awak stalk sini ke ?? Haa ! kantoi.. Btw, tiada apa yg menarikk dekat sini tapi yg pasti anda tidakk rasa menyesal laa.. Hehehe.. Dah mula jarang blogging tapi korang boleh follow aku dekat twitter :)

21 December 2011

kenangan terindahh :)




hyeepp u olls ! shat takk arini, hopelly u olls semua shat sama mcm ena...hehehe...semalam ena dapat banyak offer job dari member2 ena....dekat optical center, bridal boutique, bread9, bookstore...hahh kann ?? banyakk sungguh....but then ta tao laa mana yg beshh, ena takk p tanya lagikk cuz parents ena mcm nak taknak jee bagi ena keje kann so nanti dulu laa, tunggu tahun baru okee ! hehehe...thanks to my scandal c nurul and zaini my classmate coz told me the vacancy, really appreciate :)



so, today punyee entry nakk story zaman skula dulu2....~aiyaaa~ mcm dah bertahun jee aku nie tinggalkan skula walhal takk sampai dua bulan ponn lagikk kann, over gilaa...hahaha...actually, arini rasa mcm bosan siket thats y laa rasa mcm nak postt pasal zaman skula dulu....hehe...u olls ponn mesty banyak memories waktu skula kann ?? jangan nakk tipu ! mesty ada punyee, nak2 pasal couple or something ke kann....ena niee nakk kata ramai kawan, bolee laaa....but kawan yg betol2 kawan ponn takk ramai jugakk....susah nakk explain cuz ena merantau banyak class dulu masa skula...but class yg paling rasa best bilaa dah form4&5 leww, hehehe.....dapat chemistry cket dgn dyowg....ena nakk share laa dgn u olls sumee okee !


miss u olls sumee even ada jugakk antara korangg yg aku ta ngamm sangat kann...with our best teacher ! PN.YUSRINA :)



thiss is my classmatess !
cyra, qyla, t-qah, ena, scha :)








soryy laa yee, if sumee pix niee kecikk cuz ena mencilok dekat fb c ucop classmate ena :)



dekat atas niee sumee di kire family baru ena laaa cuz we olls satu class masa ena pom4 until laa pom5....hehehe...dyowg sumee sporting, bolee bwak berbincang, ta kedekot ilmu tu yg penting and ofcoz happening gilaaa ! hahaha...now, ena nakk share zaman ena skulaa masa pom3, hehe...kali niee laen pulakk kawan ena cuz class laen kann....

ena sukee sangat pixx niee ! baekk punyee post gituu :)


ena with shuhada, one of my besties :)


my classmate :)



muehehehe, niee jeelaa serba sedikit pix yg ena bolee share dgn u olls okee ! yg laen2 tuu ta bolee laa sbb ta ingat pulakk mana ena letakk....tapi rasanyee u olls bolee add ena dekat MYSPACE lol cuz dekat situ banyak siked pix2 ena, hehehe...just search nurulrasinah@yahoo.com jeee....semua niee dah tinggal kenangan untuk ena sepanjang ena belajar dekat sini, sorry laa yee if ada pix yg ena takk share....hehehe...and ena harap my friendship dengan dyowg semua still berterusan spt biasa....


p/s : dimana tempat kita berada sememangnyee akan bertemu dengan manusia bernama KAWAN/SAHABAT/TEMAN tapi kita harus bijakk memilihnyee :)


with purplishes love,
ena <3

THANKS ! sudi membaca, sayang korang :)

1 comment:

Aira Sufira said...

RINDU PLAK ZAMAN SKOLAH..

 
Copyright@Segala Yang Terkandung Dalam Blog Ini Hak Milik EnaRasinah