assalamualaikum semua... Heyy ! Awak stalk sini ke ?? Haa ! kantoi.. Btw, tiada apa yg menarikk dekat sini tapi yg pasti anda tidakk rasa menyesal laa.. Hehehe.. Dah mula jarang blogging tapi korang boleh follow aku dekat twitter :)

13 December 2011

impatient gilaa !

hyeee u olls ! today ena lambat cket post kann ?? cuz tade apee yg nakk story ann kat u olls but now dah memalam niee rasa nk story pulakk...heee, suke suke ! u olls nak tao takk apee yg ena impatient gilaa niee ?? actually, this friday ena akan pulang ke kg di paloh, kluang cuz nak attend solemnization and weeding akak sedara ena lols..tu yg takk sabaq tapi cm aku pulakk yg nk kahwen kann ?? bria betol takk sbar2, huhu...akak yg nk kwen tu rilekss jea aku pulakk yg excited berbgai...haha...excited ada mknee okee ! cuz nakk jumpee my sygs leww, sape lagikk...thenn, ena dah janji dengan makk mentua nak teman dye makan nanti tu yg hepppy sangat...the important thinggs nakk jumpee all my sdare mare, huhh ! bilee lagikk nk berkumpul nakk gossip...heee...but ygg sedihnyee kakak ena yg sorang niee takk dpat blek cuz ari sabtu dye ada class so ta beshh laa kann ?? tapi tapee yg pentinkk dapat jumpee sygskuh ! hee, tunggu yee....
THANKS ! sudi membaca, sayang korang :)

2 comments:

Princess Coklat said...

aishh..ni msti bkn kes excited sgt nak tgk akk sdre kawen..ni msti kes excited nk jumpe nazrul tu..hihi

Ena Rasinah said...

hee, tao tapee...lama gilaa tak jumpee...mia 1 class dgn dye bulee la ari2 jumpe dulu, haha :P

 
Copyright@Segala Yang Terkandung Dalam Blog Ini Hak Milik EnaRasinah